Plenti mobilabonnementer

Plenti er blevet sammenlagt med Telmore


Tale

Fri

Data DK

50 GB

Data EU

15 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

119 kr.

Pr. md.

Bestil nu
49 kr./md frem til 30/6

Tale

Fri

Data DK

100 GB

Data EU

20 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

119 kr.

Pr. md.

Bestil nu
29 kr. de første 2 mdr.

Tale

Fri

Data DK

50 GB

Data EU

20 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

119 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Find andre mobilabonnementer her 

Plenti mobil

Plentis slogan var “alt inkluderet”. Med et mobilabonnement fra Plenti fik du gratis tale, sms/mms og data. Derudover fik du adgang til Mofibo, som er en e-bog-tjeneste, som gav dig adgang til en lang række e-bøger og lydbøger. Derudover fik du også adgang til en god portion livsstilsmagasiner og nyheder fra blandt andet Berlingske og Ekstra Bladet. Der var ingen tvivl om, at der var meget ekstra underholdning inkluderet i et mobilabonnement fra Plenti. Hvis du overvejede at rejse udenlands i en periode, og ønskede at tage din mobil med til udlandet, så kunne du også få et internationalt mobilabonnement.

 
 

Plenti mobilabonnementer er lagt sammen med Telmore

Plenti blev etableret i 2015, og i marts 2018 blev Plenti en del af Telmore. Alle, som tidligere var kunder hos Plenti, blev ved sammenlægningen automatisk flyttet over til Telmore. Plentis tidligere kunder har i dag et abonnement ved Telmore og har derfor også fået gavn af deres mange fordele. Kunderne hos Plenti og kunderne hos Telmore har umiddelbart rigtig mange ting til fælles, hvorfor det også gav god mening at lægge de to mobilabonnementsudbydere sammen tilbage i 2018. Plenti og Telmores kunder er alle store forbrugere af data og underholdning. Plenti havde en række fordele i forhold til underholdning. Med et mobilabonnement fra Plenti kunne kunderne få adgang til e-bogs tjenesten Mofibo og en række nyhedsmedier, som ellers kræver et betalingsabonnement. Telmore er i samme boldgade, og derfor har de tidligere kunder hos Plenti også glæde af en række lignende underholdningsmedier hos Telmore, hvor de er kunder i dag.
 

Underholdning hos Telmore

Som sagt minder Plenti og Telmores kunder utrolig meget om hinanden, og derfor var det også vigtigt, at Plentis kunder kunne få mere eller mindre det samme hos Telmore. Plentis tidligere kunder har da også taget god imod sammenlægningen, fordi de kunne få nogenlunde de samme fordele hos Telmore, som de kunne hos Plenti. Med et Telmore Play abonnement kan de underholdningsglade Plentikunder få adgang til musik, underholdning og film. Det indebærer blandt andet adgang til underholdningstjenesterne HBO, Tv2 Play, C More og Telmore Musik. Plentis kunder kunne altså få adgang til lidt andre tjenester men få det samme behov for underholdning opfyldt hos Telmore. Herudover kan Plenti og Telmores kunder også få adgang til magasiner og lyd- og e-bøger, ligesom de tidligere kunder hos Plenti kunne før sammenlægningen. Der er derfor ikke gået ret meget tabt i sammenlægningen for Plentis kunder. Det er selvfølgelig nogle andre tjenester, som Telmore kan tilbyde dem, men de tilbyder underholdning inden for nøjagtig de samme kategorier, som Plenti gjorde i sin tid.

 

Netværk, data og sms

Dengang Plenti eksisterede kom de på TDCs netværk, da det er landets bedste mobilnetværk. Det opdagede Plentis kunder hurtigt var en fordel for dem, især når de bruger meget tid og data på underholdning i mange former. Det kræver en hvis mængde data, hvis man ofte bruger underholdningsmedier, når man er på farten. Da Plenti blev lagt sammen med Telmore fortsatte deres kunder også med at have fri data inkluderet i deres abonnement. Det kræver fri data, når man også inkluderer en masse underholdning i et abonnement. I Plentis abonnementer var der fri sms og mms, ligesom der næsten er i alle mobilabonnementer i dag. Det har Telmore også, og derfor fortsatte Plenti kunderne fremover efter sammenlægningen med at have fri sms, mms og data inkluderet i deres mobilabonnement. Hos Plenti var der til gengæld fri tale inkluderet i deres abonnementer, mens det hos Telmore ikke er selvskrevet, at fri tale er inkluderet. I nogle af Telmores abonnenter betaler du derfor for, hvor meget du taler i telefon. Telmore har dog også abonnementer med fri tale inkluderet, eller også indeholder de maksimum 20 timers tale.

 

photography-of-man-using-mobile-phone-1251853.jpg

 
 

Fra Mit Plenti til Mit Telmore

Hos Plenti kunne kunderne logge ind på Mit Plenti og redigere i deres abonnement og meget andet. Den mulighed har kunderne stadig, det går bare under navnet Mit Telmore. Her kan kunderne fra både Plenti og Telmore logge ind og redigere i deres abonnement. Det har ikke ændret sig siden Plenti eksisterede, udover at det i dag selvfølgelig går under Mit Telmore. På Mit Telmore er dit login dit telefonnummer, og så har du selv valgt en adgangskode, som du skal bruge til at logge ind med. PÅ Mit Telmore kan du se oplysninger om dit abonnement, finde din PUK og PIN kode, se din saldo og vælge eller fravælge data i udlandet og udlandstelefoni. Hos Plenti kunne kunderne endda også få et udenlandsk mobilabonnement, hvis de havde planer om længere rejse eller ophold i udlandet. Hos Telmore kan du også få en lang række mobilabonnementer, hvor der er en hvis eller fri mængde data i EU inkluderet. Brug data i udlandet med et abonnement fra Telmore, ligesom du kunne hos Plenti. Hvis du tit og ofte bruger underholdningstjenester og godt kan lide for eksempel at høre lydbøger, ligesom du kunne hos Plenti, så kan du få et matchende abonnement hos Telmore. Læs mere her på MobilAbo om de mobilabonnementer som du kan få hos Telmore i dag.