3 måder du kan spare penge på som studerende

Som studerende har man sjældent mange penge at gøre godt med. Mange lever udelukkende på deres SU, imens andre har valgt at have et lille studiejob ved siden af. Uanset hvordan man lever som studerende, rækker pengene ikke til guld og grønne skove. Derfor er det også rart som studerende at kunne spare lidt hist og her. Der er mange steder, hvor man kan spare som studerende, det er bare lige med at finde ud af hvor. Derfor har vi i denne artikel samlet tre måder og steder, som du kan spare penge på.

Mobilen
Det første sted, som du kan spare penge, er på mobilen. Der er flere ting i forbindelse med mobilen, der kan sørge for, at du kan få lidt ekstra penge til rådighed. Først og fremmest kan du tage et kig på dit mobilabonnement. Selvom mange selskaber tilbyder det samme, er det ikke helt samme priser, som de tager for det. Derfor gælder det om for dig at finde det abonnement, der passer bedst til dig og dine behov, og herefter finde det sted, der tilbyder den bedste pris for det. Et andet sted du kan spare penge, når det kommer til mobilen, er når du skal have en ny en af slagsen. I stedet for at købe en helt ny mobil er det en god ide at købe en brugt i stedet. Ofte kan du finde gode, brugte mobiler, som er fuldt funktionelle til nærmest ingen penge. Dette kan i bedste tilfælde spare dig for flere hundrede hvis ikke tusinde kroner. Find de billigste mobilabonnementer her.

Forsikring gennem a-kasse
Et sidste sted, vi vil anbefale dig at spare, er på forsikringerne. Når det er sagt, mener vi ikke, at du skal undvære en forsikring eller vælge den, der dækker dårligst, fordi den er billigst. I stedet mener vi, at du skal udnytte dine muligheder for at få billige forsikringer. Det kan du blandt andet igennem rigtig mange a-kasser. Du må endelig ikke vælge en forsikring fra, fordi du synes, at det er en dyr udgift at have. Hvis du ikke har en forsikring, kan du risikere, at det kan komme til at have store konsekvenser for dig økonomisk, hvis uheldet skulle være ude. Derfor lyder tippet på, at du skal sørge for at have en forsikring, men udnyt de tilbud som du f.eks. får igennem din a-kasse. Få et overblik over a-kasser her. 

Spar på tv-kanalerne 
Mange studerende vælger tv-kanalerne fra og vælger i stedet at streame, og det er der en god grund til. Der kan nemlig være mange penge at spare, hvis man streamer end hvis man køber en tv-pakke, og mange nogle mobil samt bredbåndsudbydere tilbyder faktisk en streamingtjeneste med, når man køber et abonnement. Kunne du tænke dig, at læse mere om streamingtjenester og se finde et overblik over streamingtjenester, kan du finde det på her: Streamingtjenester 

Andre råd: 
Vælg genbrug
Som studerende er det altid en god ide at vælge genbrug – ikke kun når det kommer til mobilen, men også adskillige andre ting. Du kan nemlig finde masser af glimrende sager, som har været brugt før, men ikke fejler noget til næsten ingen penge. I nogle af de større byer kan du også finde steder, der lader dig tage tingene gratis, samtidig med at du kan komme og aflevere dine ting der, så de kan komme andre til gode. Ved at benytte genbrug sparer du ikke kun penge, men du hjælper også miljøet. Jo mindre nyt der bliver købt, jo mindre bliver der også produceret.