Sådan sørger du for, at din mobil passer til dine behov og din hverdag

Daniel Østergaard
Forfatter: Daniel Østergaard
Opdateret: 12. maj 2019

Sådan sørger du for, at din mobil passer til dine behov og din hverdag

Mobilen er en af de ting, som de færreste af os ville kunne undvære i dagens Danmark. For mange er mobilen det sted, hvor de kommunikerer med andre, for andre er det deres arbejdsplads, og for nogle tredje er det deres planlægger for hele dagligdagen. Rigtig mange er dybt afhængige af denne elektroniske genstand, selvom vi bruger den på forskellige måder. Derfor er det også vigtigt, at man har en mobil, der passer til de behov, som man har, og den daglig dag som man lever.

Det rigtige abonnement

Der er mange måder at tilpasse sin mobil efter behov og person. Første skridt på vejen er at vælge det helt rigtige mobilabonnement. I dag er der rigtig mange selskaber, der tilbyder det samme, og eftersom de konkurrer om kunderne, vil priserne være attraktive mange steder. Selvom mange af abonnementerne minder om hinanden, er der nogle, der er mere fordelagtige for lige præcis dig end andre.

For det første skal du sørge for, at du ikke betaler for noget, som du alligevel ikke bruger. Der er ingen grund til at lægge penge i en stor mængde data, hvis det er begrænset, hvor meget du bruger. Det samme gælder taletid mv. Find et abonnement, der indeholder lige præcis det, som du har brug for, så du ikke føler, at du bruger dine penge forkert. For noget andet skal du vælge et abonnement hos et selskab, som giver dig ordentlig dækning, der hvor du bor. Det er ikke alle selskaber, der f.eks. har god dækning i udkantsområderne.

Bor du her, vil det derfor være en dårlig ide at vælge et af disse selskaber til at stå for dit abonnement. Sørg derfor for at undersøge grundigt, hvilket selskab der kan tilbyde dig den bedste dækning i dit hjem. Når du leder efter det bedste abonnement, er det nødvendigt at sammenligne. Det kan du benytte denne hjemmeside til. Her får du vist de bedste og billigste mobilabonnementer , så du kan finde frem til det helt rigtige for dig.

Den rette model

Der findes mange forskellige mobilmodeller i dag. De fleste indgår i den kategori, der hedder smartphones, men der findes stadig en håndfuld tastemobiler. Selvom de fleste mobiler indgår i den kategori, der hedder smartphones, er det meget forskelligt, hvad de kan, og hvad de er beregnet til. Når du skal finde en ny mobil, skal du kigge på, hvad du har brug for, at en mobil kan.

Hvis du er en af dem, der arbejder meget med hænderne såsom tømrer, murer mv., er det oplagt at vælge en mobil, der kan holde til at få nogle slag og til at blive tabt. Sådanne mobiler er der blevet lavet et par stykker af, og ved siden af er der også blevet produceret en række stærke covers, som kan holde de fleste skrammer og skader væk fra enhver mobil. Er du modsat en af dem, der har brug for, at din mobil er let og hurtig, skal du vælge en model, der er let at håndtere, og som kan finde ud af at arbejde hurtigt.

Solide mobiler:

  • Nokia XR20 med Corning Gorilla Glass Victus
  • Ulefone Armor 9 FLIR  med endoskop og FLIR-kamera
  • Blackview BV9900 Pro med FLIR termisk billedkamera
  • Doogee S97 Pro med laserafstandsmåler til beregning af volumener, overfladearealer og vinkler samt et enormt 8.500 mAh batteri.

Ny eller brugt?

Et andet spørgsmål, du kan stille dig selv i forlængelse til valg af model, er, om du har brug for en spritny mobil, eller om en brugt kan klare jobbet? Du kan finde mange gode mobiler, der virker upåklageligt, men som du skal betale noget mindre for. Derfor bør du overveje, om det er løsningen for dig, eller om du skal have en mobil, der aldrig har været brugt før.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg en mobil der passer til mine behov?

Der er flere faktorer at vurdere ud fra når det handler om at købe en ny telefon; Du skal spørge dig selv om, hvad dit mobil forbrug er og hvor godt den skal kunne holde samt hvilket brand du foretrækker og om det skal være en ny eller brugt telefon. 

Hvor skal jeg købe mobilabonnement?

Det kan være uoverskueligt at tage stilling til alle de mobilabonnementer der findes, og derfor kan du hos Mobilabo.dk sammenligne abonnementer og flitrere efter dit behov. 

Daniel Østergaard

Skrevet af

Daniel Østergaard
CEO Adlab

Daniel er en af ejerne af Mobilabo, og står til dagligt for alt det kommercielle samt at sikre optimale og relevante samarbejder, til gavn for både brugere og annoncører. Daniel har selv skiftet mobilselskab til Telmore, efter han fandt ud af, at han kunne spare penge ved at samle sine streamingtjenester.

Flere artikler