Spar penge på tre forskellige udgifter

Daniel Østergaard
Forfatter: Daniel Østergaard
Opdateret: 12. maj 2019

Spar penge på tre forskellige udgifter

Uanset hvor mange penge man har til rådighed hver måned, er det altid rart at kunne spare lidt hist og her og derfor have lidt ekstra kroner på hånden. Når det er sagt, betyder det ikke, at man skal være nærig, men bare gå ind og undersøge, hvilke udgifter som det er muligt at spare lidt på – ofte vil man blive overrasket over, hvor mange steder man kan spare. Her i denne artikel giver vi dig tre forskellige udgifter, som du kan spare på, så du hver måned får lidt ekstra kroner til rådighed, som du kan bruge til lige, hvad du har lyst til.

Spar penge på el, vand og varme

Det første sted, som du kan spare kroner, er på din el-, vand- og varmeregning. Nogle steder kan du ikke selv bestemme, hvilke selskaber du benytter og betaler til, men de steder hvor du selv kan bestemme, bør du også gøre det. Ved selv at kunne bestemme, og hvis du handler ud fra dette, vil du nemlig kunne spare en del penge i det lange løb.

De selskaber, som du valgte i starten, var måske de billigste på markedet, som kunne opfylde dine behov, men det betyder ikke, at de stadig er de billigste. For at være sikker på at det selskab, som du benytter, er det billigste, skal du sørge for at tjekke jævnligt op på, hvad de forskellige selskaber tilbyder. Med en enkelt googlesøgning vil du kunne finde sammenligningssider, der giver dig muligheden for at finde det selskab, der passer bedst til dine behov såvel som dit budget. Selv hvis det kun er få kroner, du kan spare, vil det give dig ekstra penge til rådighed i det lange løb. På findenergi.dk kan du finde billig el, vand og varme

Spar penge på mobilen

Mobilen er det andet sted, som du kan spare. For det første findes der et utal af forskellige mobilabonnementer, men det er langt fra alle, de er lige billige. Selvom mange tilbyder det samme, tilbyder de ikke de samme priser. Derfor er det med at finde frem til dem, der kan opfylde dine behov til den billigste pris. Find de billigste mobilabonnementer her.

Hvis du skal ud og have ny mobil, kan du også spare penge ved at købe en brugt en, i stedet for at bruge mange penge på en helt ny en. Det er for det meste nemt at finde en mobil, der er fuldt funktionel og som ikke fejler noget til billige penge. Mange af de brugte mobiler, der er til salg, har ikke været brugt i mere end et års tid, og de har derfor rigeligt med levetid tilbage.

Spar penge på mad budgettet

Et sidste sted, vi kan anbefale dig at spare penge, er på mad. Mange vil pege fingre ad dette punkt og sige, at de ikke kan skære ned på deres madbudget. I mange tilfælde vil dette være løgn. En af de første måder, du kan spare penge på mad, er ved at lave en madplan for hver uge. På den måde behøver du kun at handle én gang i ugen og på den måde undgå impulskøb.

Hvis man handler mange gange i ugen, ender det nemlig ofte med, at man lige får lagt en ekstra lille ting i kurven, som der egentlig ikke var brug for. Noget andet, du kan gøre, er at vælge de billigere alternativer. I mange tilfælde smager de billigere alternativer lige så godt som de dyre, og det er derfor værd at give et forsøg.

Hvis du vælger at gøre dette, vil du kunne spare en del – særligt hvis du får for vane at købe de billigere alternativer. Hvis du ikke selv er til at lave mad, kan du finde billige måltidskasser her, som kan gøre din hverdag nemmere.FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvordan sparer jeg penge på faste udgifter?

Det er ikke sikkert at det el- og varmeselskab som du valgte i sin tid stadig er det billigste på markedet. Brug samligningssider som f.eks. Findenergi.dk.

Hvor finder jeg en billig måltidskasse?

På Findmåltidskasse.dk kan du finde et bredt udvalg af måltidskasser, også billige måltidskasser. Der kan man vælge mellem forskellige retter hver uge. 

Daniel Østergaard

Skrevet af

Daniel Østergaard
CEO Adlab

Daniel er en af ejerne af Mobilabo, og står til dagligt for alt det kommercielle samt at sikre optimale og relevante samarbejder, til gavn for både brugere og annoncører. Daniel har selv skiftet mobilselskab til Telmore, efter han fandt ud af, at han kunne spare penge ved at samle sine streamingtjenester.

Flere artikler